2022 – Singitic (Athos) Gulf

Intre Ouranoupoli si Amouliani apa era calma, vantul aproape ca nu batea deloc, insa curentii erau extrem de puternici. Eu inotam de la est la vest, iar curentii ma scoteau in afara golfului de la nord la sud, avand minim o ora de efort in care aproape am inotat perpendicular pe directia de mers.

2021 – Toroneos by BZ

Pe la km 16-18, luam ca reper „coltul din stanga sus al unei vai”.
Iar in ultimii kilometri, pe masura ce ne apropiem de mal, luam ca reper „coltul din dreapta jos a unui triunghi verde  -de copaci”, care culmea e mai aproape de coltul dreapta sus al vaii :)))

2020 – Lacul Vidraru

Gândul care mă frământa adesea era legat de presiunea timpului limitat pe care îl aveam la dispoziție până la traversarea Lacului Vidraru.

2019 – Lacul Belis Fantanele

...prima traversare inot, neasistat dupa regulile Marathon Swimmers Federation si am obtinut prima documentare romaneasca in aceasta ramura sportiva.

2018 – Lago D'Orta

Un lac, cat o mare, la baza Alpilor.

2018 – Traversarea Golfului Toroneos

… nu este un concurs, ci o sarbatoare!

2017 – Belis, 10000 metri

… un eveniment de 10000 metri, inot numit “Endurance” in ape deschise, la Cluj, organizat intr-un lac de care nu mai auzisem, de catre o asociatie club sportiv Orca.

"Diploma la inot"

O relatare a unui experiment, privind obtinerea unui certificat de recunoastere a unui inot fictiv, de la o autoritate internationala de profil.

ro_RO