Mă numesc Mihai Badea!
Am 48 de ani și, în ciuda faptului că sunt născut în Zodia Săgetătorului, adică într-o Zodie de Foc, iubesc apa! De ce? Dintr-un simplu motiv, care ne-a devenit, mie și prietenilor care îmi împărtășesc idealurile: „Apa înseamnă viață!”
Sunt un fost militar, care face sport de când se știe. De performanță am practicat polo pe apă, un sport absolut extraordinar. Îl practic și acum, participând la competiții de veterani. Înot zilnic, încercând în primul rând să mă bucur de beneficiile mișcării fizice, dar și pentru a-mi menține forma sportivă necesară acțiunilor demarate în ultimii doi ani.
În această ultimă perioadă, împreună cu Bogdan Zurbagiu, un prieten mult mai tânăr, dar nu mai puțin ambițios decât mine și la fel de îndrăgostit de înot, sprijinit necondiționat și voluntar de prieteni adevărați, am reușit câteva performanțe de care, să îmi fie scuzată lipsa de modestie, sunt foarte mândru.
Atras de o provocare foarte interesantă, înotul în ape deschise, am reușit, cu o pregătire ca la carte, cu multă dăruire, dar și cu ajutorul lui Dumnezeu, să duc la bun sfârșit câteva provocări, fascinante. Am început cu traversarea Lacului Beliș, 14 kilometri. Apoi, pofta a venit mâncând! Au urmat Lacurile Vidraru (22 de kilometri dus-întors), Lacul Izvorul Muntelui – Bicaz (25 de kilometri) și impresionantul Razelm (35 de kilometri).
Sunt soț, tată a doi copii mari și sunt mereu mândru de familia mea fară, de care nu aș fi reușit să fiu omul care sunt acum.

Date de contact

ro_RO