Pasionat de inot in ape deschise, am efectuat o serie de inoturi respectand regulile de marathon swimming, unele in competitii organizate de asociatii de specialitate, altele in regim de organizare proprie.
Pana la finalul anului 2020 am contribuit la formarea a cinci echipe de asistenti si observatori pentru documentarea inoturilor, dupa regulile de marathon swimming. Patru dintre inoturi au fost proprii, in tandem cu Mihai Badea si un altul in sprijinul documentarii inotului efectuat de inotatorul Avram Iancu, pe Dunare.
Practic am avut onoarea sa contribui la toate cele cinci inoturi din Romania, ratificate sau in curs de ratificare de catre prestigioasa autoritate Marathon Swimmers Federation.

In regim amator am parcurs 3 maratoane de alergare si 4 evenimente de distanta half Ironman (70.3 mile), pe langa „maratonul vietii”. Doresc sa contribui la dezvoltarea comunitatii de practicanti de inot, pe orice distanta si in cadrul oricarui sport, ca este el triatlon, aquatlon, inot amator, masters, in bazin sau in ape deschise, pe distante scurte sau ultra, in neopren sau dupa regulile MSF.

Date de contact

ro_RO